sprawdzam koniecznie i za jakis czas leci edit
COCKTAIL CREW - Dont Be Scared - dosc ciekawy numer pod wzgledem beatu, fajne skrzeczace basiki - lubie takie

wokal w kit jak dla mnie no ale powiedzmy,ze calosc dzieki dobremu beat-owi komponuje sie dosc naprawde- niezle
WAYNE SCOTT FOX & ASHA BOY - Freeze - nienawidze czegos takiego wiec niestety grubo na nie wrrr
CHRIS K - Let Me Love You (Chris K vs Will Smith Mix) - tutaj wokalowo jak najbardziej na plus, ale nie podoba mi sie za cholere 4x4 wiec NIE
ROGER & THE BOY - Down- pierdzace basiki sluchajac tego numeru utwierdzam sie w przekonaniu,ze producenci nie maja juz czego wymyslac

podoba mi sie tylko czesc organowa jak najbardziej
BASSLINE AGENDA - Now That We Found Love - wokal bardzo lubie no ale juz tak wymyslaja ten bas mi sie nie podoba wcale, z samym organem brzmialoby zdecydowanie lepiej
DAVEY BOY - Stay - moj ukochany wokal ale widze odswiezona wersja, no powiedzmy,ze ujdzie. Osobiscie jestem za ta poprzednia klasyczna wersja

Nie trzeba poprawiac i ulepszac czegos co jest dobre.
LJ - What You Say - wokal komputerowy moj ulubiony :p najbardziej uwielbiam ta piosenke w remixie Tiesta kosmos!

a tu amerykanie wybajerowali ja w angielski komercyjny hip hop no ale niech im bedzie.. organowy numer no napewno brzmi lepiej niz ten orginalny amerykanski belkot :p
MITCHY D - Delerious -ZNAM i posiadam .Ten numer z calej skladanki przemawia do mnie najbardziej dlatego iż ponieważ sa to zdecydowanie moje klimaty, gleboki, mocny, deepowy bas i wspanialy wokal To jest to

jooł
PLANTY & SEANY MAC - Replay - NIE NIE NIE.
ROGER & THE BOY - Morning After Dark - moze byc ale to i tak nie sa moje klimaty wiec dla mnie do posluchania na jeden raz.
MIKEE S - Why You Doin It- smiszny jamajski, rapowany wokal :p podoba mi sie linia melodyczna to raz, i ta smieszna zabawa basami - PODOBA MI SIE!

Dzieki